Altijd de beste kwaliteit

Rotterdam Plastics

Wat voor tank je ook zoekt in de webshop van Rotterdam Plastics vind je altijd een geschikt exemplaar, of je nu een plastic tank zoekt voor de caravan op de camping of om thuis in de tuin het regenwater op te vangen. Door het materiaal wat wordt gebruikt, ben je er zeker van dat je niet hoeft te twijfelen over de kwaliteit van de tank. Welke tank je ook koopt, elk exemplaar is vervaardigd uit een geheel zonder naden. Dit komt niet alleen de stevigheid ten goede, ook de kans dat er lekken ontstaan is minimaal. 

Rotterdam Plastics

Op ieder gewenst gebied water

Soms ben je in een gebied waar je geen watervoorziening hebt, maar heb je toch water nodig om bepaalde werkzaamheden te kunnen doen. Bij Rotterdam Plastics ben je dan aan het goede adres, daar kun je verschillende formaten watertanks kopen. Vaak worden ze ook gebruikt voor de landbouw, als er geen water aanwezig is op het land. Door een tank op te bouwen op een aanhanger, rijd je eenvoudig over je land heen om de gewassen te voorzien van water.

Verschillende kleuren tanks

Bij Rotterdam Plastics kun je gebruik maken van verschillende kleuren tanks, hoe donkerder de kleur van de tank is hoe minder kans je hebt op algvorming. Boven een bepaalde temperatuur en met UV licht ontstaat algvorming in een watertank, het plastic wat is gebruikt is daarom ook UV bestendig. Mocht het toch nodig zijn dat de tank schoongemaakt moet worden, kan dit eenvoudig door de handopening.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*