De beste ABS sensoren

ABS sensoren

Nieuwe verbeterde technologieën zijn geavanceerd om meer veiligheidsmaatregelen te bieden als het gaat om ABS sensoren. Antiblokkeersystemen (ABS) en elektronische stabiliteit worden alleen geregeld door de ABS- of wielsnelheidssensor. Zo’n klein apparaat is essentieel bij het bewaken van de snelheid en rotatie van het wiel om te voorkomen dat de remmen blokkeren. Het wordt daarom aanbevolen om altijd een onderdeel van hoge kwaliteit te plaatsen dat de effectiviteit van deze veiligheidskritische systemen niet in gevaar brengt. Autopartsonline.nl biedt weerbestendige connectoren en vergulde pinnen en ze zijn rigoureus getest volgens de vereiste normen. Ze hebben allerlei soorten sensoren die onder alle omstandigheden een optimale signaalstabiliteit en betrouwbaarheid leveren, voor een nauwkeurige, duurzame sensor die je kunt gebruiken onderweg.

ABS sensoren

100% kwaliteit

De ABS sensoren zijn gemaakt van duurzame en nieuwe technologie. Autopartsonline heeft een breed scala aan sensoren met de nieuwste digitale signaaltechnologie. Ze zijn resistent en hall-effectsensoren veranderen alleen de frequentie, niet de amplitude, wat de nauwkeurigheid verbetert, vooral bij lagere snelheden. Ze kunnen ook de richting van de wielen detecteren, vooruit, achteruit en zelfs stoppen. Het geeft maximale controle, auto hold en de mogelijkheid van automatisch remmen met de auto.

ABS sensoren

Omdat die kleine onderdelen bijzonder kwetsbaar zijn voor vervuiling, zitten de sensoren van autopartsonline.nl boordevol weerbestendige connectoren die vuil, vocht, chemicaliën en andere verontreinigingen buiten houden, in combinatie met vergulde pinnen voor een uitstekende bescherming tegen corrosie en verbeterde geleiding. Dit betekent dat ze zijn beschermd tegen water, hitte en trillingen die de prestaties van een sensor kunnen beïnvloeden. Bovendien testen ze alle sensoren met behulp van uitgebreide thermische, schok- en vibratietests om er zeker van te zijn dat ze zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden kunnen presteren. Geeft je voertuig te allen tijde optimale stabiliteit en betrouwbaarheid. Autopartsonline heeft alle soorten sensoren die bij je auto passen in verschillende uitvoeringen en autofabrikanten. Bestel nu snel de sensor die bij jouw auto past.