23 oktober 2021

Drie soorten kerstpakketten waarmee je altijd goed scoort

1 min read
Kerstpakketten

Het kerstpakket uitzoeken is elk jaar weer een lastige taak. Het is nu eenmaal een taak waar veel vanaf hangt. Slechte kerstpakketten vergeten mensen namelijk nooit meer. Als jij een cadeau weet te vinden waar vrijwel niemand blij mee is dan ga je dat nog een lange tijd horen en dat is natuurlijk hartstikke jammer. Neem daarom goed de tijd om je kerstpakketten uit te zoeken.

Diverse producten

De populairste pakketten

Doorgaans zijn er een aantal pakketten waarmee je eigenlijk altijd wel goed scoort bij je werknemers of collega’s:

  • een pakket met wijn of champagne
  • een pakket met Rituals producten
  • een cadeaubon van een speciale kerst webshop of een algemene webshop.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel. Deze drie kerstpakketten zijn misschien populair maar in een bedrijf waar bijna niemand drinkt is een fles champagne misschien niet zo gepast. Neem dus niet alles klakkeloos over maar denk ook echt goed na over wat je uitkiest.

Groot aanbod

Drank is altijd goed

Kijk, de smaken wat drank betreft verschillen natuurlijk behoorlijk. Een fles wijn, speciaal bier of champagne kan de ene persoon heel erg in de smaak vallen terwijl de andere persoon er niks van moet hebben. Maar een fles dure drank, vooral champagne, is rond de feestdagen eigenlijk altijd wel goed. Als iemand het niet lekker vindt, dan kunnen ze die champagne alsnog meenemen als cadeau naar een feest met bijvoorbeeld de jaarwisseling. Dan drinken mensen graag champagne, ook als ze dit de rest van het jaar niet drinken.