Een leuke uitstraling in huis creëren

Ons huis heeft een opknapbeurt nodig en daarom schakelen we de experts in. Met deze experts gaan wij een traject in waarin we ons huis een nieuwe luxe uitstraling gaan geven. We willen graag onze woonkamer, badkamer en keuken aanpakken. Dit zijn de drie ruimtes waar wij het meeste tijd in doorbrengen en vinden het daarom erg belangrijk dat het er goed uitziet.

De badkamer

Onze badkamer heeft momenteel een hele lieve en lichte Beach uitstraling. Eigenlijk willen wij dit omdraaien naar een wat stoerdere uitstraling. We zaten te denken aan robuust grijs met zwart en gouden accenten. Goud voor de luxe.

Mijn vriend houdt persoonlijk meer van houten accenten. Daarom hebben wij gekozen voor een houten wasbankplank. Wij vinden verlichting ook een heel belangrijk punt. Daarom gaan wij downlight LED kopen. Deze verlichting zorgt ervoor dat onze badkamer een luxe en zwoele uitstraling krijgt. Ideaal voor in de badkamer.  Nu onze badkamer naar onze smaak wordt ingericht, gaan we door met de keuken

De keuken

Als volgt gaan we door met de keuken. Ook hier hebben de experts een voorbeeld gegeven hoe het eruit komt te zien. Al gauw waren wij hier erg enthousiast over. De look en feel zit al goed. Nu alleen nog onze eigen touch eraan geven. In de keuken gaan we werken met marmeren zwarte bladen. Ook hier laten we het hout terugkomen vanuit de badkamer.

De woonkamer

Tot slot gaan we de meubels vervangen in de woonkamer. Hier wordt er een nieuwe bank geplaats, een leren bank, een nieuw tv-meubel en een groot kleed. Dit willen wij graag over laten lopen in de keuken. Onze keuken staat gelijk aan onze woonkamer en daarom leek het ons een goed idee om overal dezelfde vormen en patronen terug te laten komen. Voorheen gingen wij de fout in door in elke ruimte totaal iets anders te doen. Het kan er heel creatief uit zien maar het zorgt vooral voor veel onrust. Daarom hebben wij ook de experts ingeschakeld. Zij gaan echt voor ons uitzoeken wat bij elkaar past op basis wat mijn vriend en ik leuk vinden.

Ook hier passen we de downlight LED weer toe. Deze zijn te dimmen en wij houden van warmlicht en dat was ook nog mogelijk. Alle inbouwspots zijn in verschillende kleuren te krijgen, warme, neutrale of koude kleuren. Deze lichten maken de luxe uitstraling nog een tikkeltje beter. Door al deze verlichting terug te laten komen, zorgt ook dit weer voor een fijne harmonie.