4 december 2021

Elektrische laadpaal

3 min read

Bezit u een elektrische auto? Dan moet u deze natuurlijk ergens kunnen opladen. Maakt u gebruik van een publieke laadpaal, bent u natuurlijk altijd afhankelijk van de drukte, prijs, en een laadpas. Als de laadplek vol staat voor de avond, heeft u misschien niet genoeg batterij over om naar werk te rijden. Om dit probleem te voorkomen, kiezen veel mensen voor een elektrische laadpaal aan huis. Hier zijn natuurlijk ook verschillende factoren aan verbonden. Bent u benieuwd over wat de beste keuze is voor u? Lees dan gerust snel verder op elec2go.

elec2go: Ons aanbod elektrische laadpaal

Natuurlijk is de eerste vraag die bij de meeste mensen op komt: Wat kost zo’n elektrische laadpaal eigenlijk? De kosten verschillen per type, maar ook of deze privé of zakelijk wordt gebruikt. Bent u benieuwd naar de kosten? Bekijk dan snel onze verschillende soorten laadstations, of bekijk de pagina over de subsidie laadpaal voor bedrijven. 

Een elektrische laadpaal thuis of bij uw bedrijf zorgt er voor dat u niet meer afhankelijk bent van openbare laadplekken, en zorgt er voor dat uw auto altijd is opgeladen indien u snel op pad moet gaan. Rijd u veel kilometers per dag? Dan is een elektrische laadpaal sowieso een aanrader. Zo bent u altijd verzekerd dat u vertrekt met een volle accu. 

Wat zijn onze opties? Wij bieden:

  • Plug & Charge: Geschikt voor privé, zeer voordelig en simpele laadunits.
  • Slimme laadpalen: Automatische verrekening, geschikt voor privé en zakelijk.
  • Semi publiek: Geschikt voor zakelijk, automatische verrekening met derden.
  • DC & HP: Meest geschikt voor bedrijven, meer inkomst voor uw bedrijf. 

Zoals u kan zien heeft elke laadpaal zijn voordelen en nadelen. Wilt u hier meer over lezen? Bij elke laadpaal bieden wij een aparte pagina aan met alle feitjes en weetjes die belangrijk zijn. Daarnaast kan u ook altijd bij ons terecht voor passend advies over de juiste laadpaal voor u! 

Het is belangrijk om goed te onthouden met welke doeleinden u een laadpaal aanschaft. Bent u meer op zoek naar een zakelijk iets? Dan kan u beter de Semi publieke of DC & HP lader selecteren. Deze palen zijn beide beschikbaar voor operational lease tegen een vast maandbedrag!

elec2go: Uw oplossing voor elektrisch laden

Heeft u een elektrische auto? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u een plek heeft om deze op te laden. Publieke laadpunten zijn altijd een oplossing, maar zit er wel een bij u in de buurt? Staat deze vol, of is het te ver weg? Dan kan u een laadpaal aanvragen bij de gemeente, voor een extra publieke plek om uw auto op te laden. Wilt u er 100% verzekerd van zijn dat uw auto altijd klaar staat om weg te rijden? Schaf dan een privé laadpaal voor aan huis aan. 

Bent u benieuwd over de verschillende opties die wij bieden op onze website? Neem dan gerust een kijkje, en vind de beste laadpaal voor u. Bent u op zoek naar advies op maat? Dan kan u een van onze specialisten contacteren via onze website. Wij helpen graag met het beantwoorden van uw vragen, en het zoeken van de juiste oplossing voor uw probleem! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *