17 januari 2022

Goed gamen op je computer

2 min read
monitor

Als je alleen een computer wilt om te gamen, zit je natuurlijk goed met een gewone computer, en er zijn genoeg goede laptops verkrijgbaar. We hebben hier gekeken naar enkele van de beste monitor die ook geschikt zijn voor algemeen computergebruik. Als je alleen een laptop wilt om games op te spelen, zijn er genoeg goede opties voor rond de €600. Als je iets groters nodig hebt, biedt een laptop van 1000 pond je een behoorlijke hoeveelheid kracht, zoals de Acer Predator X35.

monitor

PC Gaming wordt steeds populairder

Nu je de apparatuur hebt, ben je klaar om je PC-games te spelen op het grote scherm, toch? Laten we het over PC-gaming hebben, want wij zijn de profs. De beste gamecomputer is de laptop die wij hebben aanbevolen voor gamen. Games draaien goed op laptops, maar zoals je zou verwachten van een laptop, zijn er een paar nadelen aan het draaien van games op hoge kwaliteit op een laptop, dus als je sommige games op 4K-resolutie wilt spelen, zoals de meeste consolegamers, heb je een pc nodig.

Waarom heb je een PC gaming laptop nodig?

Als je games in 4K-kwaliteit op je laptop wilt spelen, heb je een gaming-pc nodig, een gaming-laptop kan dat niet. Het is ook de moeite waard erop te wijzen dat veel van de laptops die je ziet met een 4K-scherm bedoeld zijn voor pc-gamers, dus terwijl ze waarschijnlijk zeer goed zijn om te gamen heb je ook een zware videokaart nodig om alles ter runnen zodat de computer niet de hele tijd vast zal lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *