Het juiste abonnement voor je bedrijf

Heb je geen idee welk internet abonnement je moet kieze, omdat er zoveel zijn? Of is je internet gewoon niet zo snel als dat je het graag zou willen hebben? Dan is een glasvezel verbinding misschien iets voor je. Waarom je zo een verbinding zou willen hebben en waarom ze zo snel is, licht ik in deze blog toe.

Wat is een zakelijk glasvezel abonnement

Een glasvezel abonnement is de oplossing voor elk bedrijf dat ervan droomt een snelle en stabiele internet verbinding te hebben. Deze internetverbinding wordt steeds populairder, en dat voor een goed reden. Glasvezel is, zoals de naam het al zegt, een vezel gemaakt van dun speciaal glas. Je informatie wordt hier met laserlicht op een snelle manier verzonden. Door deze technologie, kan een hogere internetsnelheid worden behaald dan met een ander netwerk. Ook uniek aan een glasvezel verbinding is dat je bestanden net zo snel kunt downloaden, als versturen.

Bij een glasvezel verbinding kunt u, net zoals bij kabel of DSL, internet, telefonie en televisie afnemen. Een zakelijk abonnement brengt ook nog meer voordelen dan een gewoon abonnement. Zo heb je hier de zekerheid dat je verbinding nooit langer dan 6 uur weg is. Het kan namelijk altijd gebeuren dat er een storing is. Bij een consumenten abonnement kan het zijn dat je verbinding langer dan 24 uur weg is. Als bedrijf kan dit ernstige gevolgen hebben. Als het internet niet kan worden gebruikt, kunnen sommige bedrijven niet bellen, aan hun documenten werken, pinnen en nog veel meer. Kort gezegd, ze verdienen geen geld. Met een zakelijk abonnement heb je hier dus meer zekerheid en verliest maximaal 6 uur van je werktijd. Dus wacht niet langer en haal je zakelijke verbinding vandaag nog.

Bron: www.zakelijkbellen.nl