Letselschade advocaten, waarvoor is dit handig?

Als je een eigen bedrijf hebt, is het van belang dat je verzekerd bent voor een bedrijfsongeval. Wanneer je een bedrijf in de bouw hebt, kan het al snel voorkomen dat het personeel een ongeval krijgt. Dit komt doordat je met gevaarlijke voorwerpen werkt waardoor je al snel een ongeval kunt krijgen. Wel kun je het ongeval voorkomen door je te houden aan veiligheidsregels. Letselschade advocaten zijn dan ook erg handig om te nemen wanneer je een bedrijfsongeval krijgt. 

Een bedrijfsongeval, wanneer word je aansprakelijk gesteld?

Als er een bedrijfsongeval gebeurd bij jou op de werkvloer, is het van belang dat je goed verzekerd bent voor letselschade. Dit kun je namelijk vaak niet uit je eigen zak betalen. Wel zitten hier een hoop regels aan verbonden. Jij als bedrijf dient zich namelijk aan alle veiligheidsregels regels te houden. Als je dit hebt gedaan zal de rechtbank weten dat het niet jouw schuld is. Het zal dan aan de werknemer zelf liggen. Als het bedrijfsongeval is gebeurd, kan het ernstig zijn. Het personeel kan er namelijk letselschade aan overhouden. Hierdoor zal je een advocaat nodig hebben om de rechtszaak te winnen. 

Geen aansprakelijkheid is geen geld

Wanneer je niet aansprakelijk wordt gesteld voor het ongeval wat op de werkvloer is gebeurd, zal je ook geen geld hoeven te geven voor de schadevergoeding. Dit zal dan allemaal worden verzekerd voor jou. Het is daarom ook erg handig om een verzekering te nemen. Zo voorkom je dat je de schadevergoeding uit je eigen zak moet betalen. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*