4 december 2021

Mooie veilige vloer

2 min read
Schoolvloer

Een vloer op school is niet zomaar een vloer, je kunt er niet ieder materiaal voor gebruiken. Je moet denken aan de veiligheid van kinderen, hygiëne en de vloer moet er ook nog een beetje leuk uitzien voor iedereen. Bij takansbedrijfsvloeren.nl heb je verschillende mogelijkheden om een vloer te kiezen voor een school, maar ook voor andere openbare gebouwen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Een schoolvloer moet de kinderen aanspreken, liefst met een beetje kleur en nog passen in de huisstijl van de school. Dit alles kan eenvoudig worden gerealiseerd voor de perfecte vloer

Schoolvloer

Ga voor de beste vloer

Een schoolvloer is niet eenvoudig te realiseren, waar een donkere vloer saai is en niets uitstraalt kunnen te veel kleuren juist te druk zijn. Ook heb je te maken met verschillende eigenschappen, in de kantine is een andere vloer vereist dan bijvoorbeeld in de sportruimte. Zo heeft iedere ruimte een andere functie, en kan het nodig zijn een andere vloer te leggen. Kies voor de goede vloer waarbij je jaren geniet zonder problemen, en nog belangrijker waarbij de kinderen altijd veilig zijn. We gaan de mogelijkheden bekijken welke je hebt om een mooie, veilige en ook leuke vloer voor de school.

Vloeistofdichte vloer

Een schoolvloer die onder de vlekken zit van vloeistoffen die in de vloer zijn getrokken is niet echt een representatieve uitstraling. Welk onderwijs er ook wordt gegeven, een vloer moet bestand zijn tegen diverse vloeistoffen. Blikjes frisdrank in de kantine, vocht van zweet in de sporthal en diverse vloeistoffen die worden gebruikt tijdens de lessen. Zo zijn er diverse redenen om te kiezen voor een vloeistofdichte vloer, de vloer blijft niet alleen mooi maar is ook nog eens zeer hygiënisch wat ook niet onbelangrijk is voor een school. Gelukkig is de vloer in diverse kleuren te leggen, dus de uitstraling zal er zeker niet onder lijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *