Plus500 review

Als je opzoek bent naar een CFD broker dan is Plus500 wel een van de meest bekende hierin. Met een CFD derivaat kan je op korte termijn handelen in onder andere grondstoffen, Forex en aandelen. Als je wilt beleggen op dit platform dan kan je beginnen met een demo account. Dit is voor iedereen aan te raden om zo het platform te leren kennen. Daarnaast is een demo account ideaal om geheel risicoloos CFD beleggen uit te kunnen proberen. Als je wilt gaan beleggen in CFD’s dan kan dit nogal ingewikkeld zijn en meer dan 75 procent van de beleggers verliest zijn volledige inleg hiermee. In deze Plus500 review lees je alles wat je moet weten over dit platform.

Beleggen bij Plus500

Als je wilt gaan beleggen bij Plus500 dan heb je een groot aanbod van effecten. Je kan ervoor kiezen om te handelen in CFD’s op minder bekende en bekende Nederlandse aandelen of je kan besluiten om actief te handelen in CFD’s op cryptocurrencies of opties. Dit platform heeft een van het grootste aanbod op de markt. Ook kan je gebruik maken van een hefboom van 1:30 als je bij Plus500 review gaat handelen. Hiermee krijg je door gebruik te maken van een kleinere storting toch een grotere positie.

Speculeren en handelen met een hefboom

Als je besluit om te handelen met een hefboom dan is het belangrijk dat je hiervoor de juiste vaardigheden hebt. De kracht van de positie die je hebt neemt namelijk toe en dit kan zowel positief of negatief zijn. Je winst zal daardoor veel sneller dalen of stijgen. Je kan gebruik maken van een stop loss zodat wanneer er zich een beweging in de verkeerde richting voordoet deze wordt opgevangen. Bij Plus500 kan je nooit meer dan je oorspronkelijke inleg verliezen. Ook kan je bij deze broker ervoor kiezen om te speculeren op een dalende koers. Een andere benaming hiervoor is short gaan. Dit is met name interessant op het moment dat er zich slecht nieuws voordoet over een aandeel of als er sprake is van een slechte financiële periode.

Is Plus500 betrouwbaar

Plus500 is volgens de reviews is een betrouwbare partij. Ze zijn beursgenoteerd in Londen aan de Engelse beurs. De FCA autoriseert en handhaaft en dit betekent dat ze aan strenge eisen moeten voldoen. De FCA is de Engelse financiële waakhond. Daarnaast wordt het geld van de klanten ook goed beschermd doordat het op aparte bankrekeningen wordt bewaard. Deze broker gebruikt geen geld van hun klanten om te speculeren of te beleggen en daarom is je geld veilig bij hun. Als je een uitbetaling aanvraagt dan gebeurt dit binnen enkele werkdagen, volgens de Plus500 review.

Hoeveel kost beleggen

Andere brokers vragen vaak commissies. Dit is niet het geval bij Plus500. Het bedrijf verdient hun geld door een spread te berekenen. Dit is het verschil tussen de koopprijs en de verkoopprijs van een aandeel. Ook berekent de broker financieringsrente voor posities die meer dan een dag open staan. Op het moment dat je gebruik maakt van een marge dan leen je ook geld waarvoor je een bepaalde rente betaald. Het is makkelijk terug te zien hoeveel je moet betalen en op sommige short posities kan je zelfs geld verdienen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*