23 oktober 2021

Staat u binnenkort op een beurs?

2 min read

Momenteel vinden veel beurzen plaats. Logisch, buiten is het guur en binnen is het de perfecte tijd om met elkaar in contact te treden! De investering van een standplaats en de daadwerkelijke bouw van uw stand neemt u op de koop toe. Wat een manier om duizenden potentiële klanten te leren kennen. De bezoekers van de beurs vallen in uw doelgroep en zijn al geïnteresseerd in uw product of dienst. Aan jou om op te vallen tussen al die andere stands met mooie dames en geweldig promotiemateriaal. Het winnende lot? De gouden tip? Kies voor stijlvol en stevig promotiemateriaal van honingraatkarton! 

Honingraatkarton, de Dirk Kuyt van het karton

Het zegt je in eerste instantie misschien niks maar iedereen kent honingraatkarton. Het is net zoals een tiktak en menig man, hard van buiten maar zacht van binnen. Door de stevige structuur gebaseerd op een honingraat (vandaar ook de naam honingraatkarton) is het karton multi-inzetbaar. Groot, klein display of reclamebord. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het karton leent zich er prima voor. Honingraatkarton is een materiaal dat goed te gebruiken is voor vele toepassingen en zogenaamde alleskunner! Kent u die levensgrote en levensechte kartonnen poppen? Weer zo’n mooie toepassing waar u goedkoop en snel gebruik van kunt maken. Behalve promotiemateriaal is het karton ook zeer geschikt voor de bouw van de stand zelf. Honingraatkarton staat ook wel bekend onder de naam Reboard of Falconboard.De harde buitenlaag maakt het karton tevens geschikt om contour of schoon te snijden. 

Veilig, duurzaam en milieuvriendelijk 

Een extra bijkomend voordeel van honingraatkarton is het feit dat er geen gereedschap te pas komt bij het op en afbouwen van uw kartonnen constructie. Het karton is zoals eerder al vermeldt erg licht, iets wat de veiligheid bij het op- en afbouwen van uw stand zeker ten goede komt. U bent met uw bedrijf natuurlijk ook bezig met uw groene voetstap? Hoe laat u de wereld achter voor uw nakomelingen? Wandpanelen van honingraatkarton zijn niet alleen mooi en gemakkelijk in gebruik, maar ook extreem sterk en duurzaam! Niet alleen zijn de kartonnen constructies 100% recyclebaar en dus goed voor uw groene plan, het karton is ook nog eens herbruikbaar en dus goed voor de portemonnee! 

Van Aelen en van Leeuwen staan voor u klaar!

Bent u na het horen van deze voordelen helemaal om of in ieder geval geïnteresseerd? Bent u benieuwd wat Aelen en van Leeuwen voor u kan betekenen? Neem voor meer informatie contact op of vraag een offerte aan. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven graag een sneak preview van de mogelijkheden die honingraatkarton biedt. Alles wat u wilt is mogelijk, laat ons helpen uw droom op te bouwen!