4 december 2021

Verbeter je zichtbaarheid

2 min read
Blog Brains

Als bedrijf is het natuurlijk de bedoeling dat je goed zichtbaar online bent, door gebruik te maken van goede content zorg je ervoor dat je dienst of product goed zichtbaar wordt. Het vinden van goede schrijvers is een tijdrovende klus, niet alleen moet de schrijfwijze correct zijn je moet het tarief ook overeenkomen met je schrijver. Door gebruik te maken als opdrachtgever van Blog Brains, hoef je nooit meer op zoek naar een schrijver om over je product of dienst te schrijven, met het netwerk van 1800 bloggers vind je altijd wel een geschikte blogger.

Blog Brains

Unieke teksten

Wil je als opdrachtgever gebruik maken van Blog Brains, dan verwacht je natuurlijk wel unieke teksten over je bedrijf of product.  De bloggers maken unieke teksten om jouw bedrijf of dienst hoger in de zoekmachines te krijgen, door regelmatig gebruik te maken van de dienst zal je merken dat er meer bezoekers komen. Met een beetje geluk merk je ook dat er meer conversie komt, dit betekent meer verkopen van je product of mensen die gebruik maken van je dienst. Niet voor niets maken al veel ondernemers gebruik van het platform.

Plan van aanpak maken

Weet je als ondernemer niet goed hoe je te werk moet gaan, of hoe je gebruik moet maken van een blog? Bij Blog Brains ben je op zijn plaats, door te vertellen wat je wilt bereiken kan er een plan van aanpak worden gemaakt om je dienst of product beter zichtbaar te krijgen. Wie je blog ook schrijft, iedere blogger schrijft blogs van goede kwaliteit. Je kunt als opdrachtgever kiezen uit verschillende tarieven, alleen uit het level van jouw keuze krijg je bloggers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *