Waar vind ik de beste receptioniste telefoniste opleiding voor mij?

Op zoek naar een receptioniste telefoniste opleiding voor jou? Wij hebben de gouden tip! Voor bedrijven zijn receptionisten en telefonisten onmisbaar. Jij bent het klankbord voor klanten, de eerste stem die ze horen. Wanneer je dit vak goed uitvoert, ben je dus onmisbaar en zul je lang over een baan beschikken. Bovendien hebben bedrijven altijd receptionistes en telefonistes nodig, zodat je ook snel een baan zult vinden. Een vlotte babbel brengt je ver, maar je zult toch echt over de juiste opleiding dienen te beschikken. Echter is dat niet voor iedereen het geval. Gelukkig is het wel mogelijk om binnen zes maanden hierover te beschikken. Dit kan via de receptioniste telefoniste opleiding van Fabius Opleidingen.

Receptioniste telefoniste opleiding: wat zijn de voordelen van Fabius Opleidingen?

Of je nu fulltime of parttime aan de slag gaat, bedrijven hebben altijd behoefte aan receptionisten en telefonisten. Een onmisbare functie met een hoge mate van baanzekerheid. Je bent het eerste aanspreekpunt en voor velen het gezicht/de stem van een bedrijf. Daarnaast voer je een aantal administratieve taken uit. Bij de receptioniste telefoniste opleiding van Fabius word je voorbereid op al deze elementen van deze baan. Zowel de theoretische als de praktische aspecten komen aan bod. Zo leer je het vak van binnen tot buiten kennen.

En het mooie is: binnen zes maanden kun je deze opleiding al afgerond hebben! Bovendien is de kans groot dat je na afronden snel een sollicitatie succesvol zult afronden. Kortom, start vandaag nog met deze opleiding! De opleiding is op MBO niveau en toegankelijk voor iedereen, ongeacht vooropleiding (of ontbreken hiervan). Lessen worden klassikaal gegeven op 50 locaties in heel Nederland. Lesmateriaal en examens zitten bij de prijs van de opleiding inbegrepen.