4 december 2021

Wat dieper in over het onderwerp accountancy

2 min read

Tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden hoeveel mensen een eigen onderneming starten. Dit kan zijn in bijvoorbeeld het verkopen van kleren, het verkopen van schoenen, online bedrijven, webwinkels, administratiekantoor opzetten, e-commerce en ongetwijfeld nog honderd andere soorten. Stel je bent van plan je eigen onderneming te starten, dan komt er hoe dan ook administratief werk aan te pas.

Van jaarrekening tot belastingaangifte en van advies tot communicatie: voor alle diensten op het gebied van accountancy en belastingen kunt u terecht bij BVR Advies. Er zijn binnen BVR Advies vier hoofdzaken die we verder onderverdelen in diverse bijzaken. De hoofdzaken waar wij ons op richten zijn: accountancy, belastingaangiftes, advies en salarisadministratie. De bijzaken die bijvoorbeeld bij accountancy besproken worden zijn: accountantsverklaringen, jaarrekeningen, financiële administratie en rapportages.

Misschien is het ook wel leuk om in dit artikel dieper in te gaan op het accountancy gedeelte. De vraag de door u wordt gevormd is automatisch het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dit wordt duidelijk vastgelegd in een heldere opdrachtformulering die u van te voren van ons ontvangt. Hierin staat wat er besproken is  over de te leveren diensten. Daarin gelden uiteraard onze algemene voorwaarden, zo weet u precies wat u van onze boekhouder in Arnhem kan verwachten.

Wij verzekeren u dat u ons kunt vertrouwen dat wij al onze werkzaamheden uitvoeren volgens de geldende wetgeving en richtlijnen. Dat houdt ook in dat wij als zorgvuldig documenteren. Dit is een vereiste voor de periodieke toetsing van ons kantoor vanuit de NBA. Daarnaast is het fijn om voor u te weten dat een andere accountant, als dit eventueel nodig is, onze dienstverlening kan waarnemen of kan overnemen. Voor dit soort situaties hebben we een waarnemingsovereenkomst afgesloten met een gerenommeerd bureau.

Dit was voornamelijk het gebied over accountancy. Wilt u meer weten of heeft u een andere vraag aan onze adviseurs? Neem dan gerust een kijkje op de website: https://www.bvradvies.nl/