4 december 2021

Zzp factoring

2 min read

Als ZZP’er heb je natuurlijk wel genoeg te doen. Dan is het erg fijn wanneer je kleinere zaken zoals Zzp factoring kan uitbesteden aan een goed en betrouwbaar bedrijf. Finqle is zo’n bedrijf. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van de diensten van Finqle kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een heerlijk lage prijs. Jij kan binnen een ongelofelijk korte tijd klaar zijn met die vervelende geldzaken en je focussen op iets wat je daadwerkelijk leuk vindt, dat klinkt toch als muziek in de oren?

Mijn persoonlijke ervaring met Zzp factoring

Ik ben denk ik twee jaar geleden voor mezelf begonnen. Je kunt je dus vast wel voorstellen dat ik altijd wel wat te doen heb dus dat ik mijn tijd goed moet indelen. Ik ben niet bepaald een genie met cijfertjes dus dat is zeker een taak die ik altijd uitstel tot het einde. Maar eigenlijk is dat helemaal niet handig waardoor ik nog chaotischer wordt dan dat ik al ben. Gelukkig heb ik nu Finqle. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een bedrijf. Meestal laat ik mijn taken niet graag uitbesteden omdat ik alles graag zelf doe maar Finqle vertrouw ik volkomen. Ik maakte een account aan, stuurde een paar facturen op en binnen een dag had ik alles op mijn rekening staat. Ik was oprecht stomverbaasd. Sinds ik daar achter ben gekomen ga ik voor alles naar Finqle en ik heb daar nog geen seconde spijt van gehad. Zeker een aanrader!

Meer weten?

Wil je weten wat Finqle verder nog allemaal in huis heeft? Neem dan vooral een kijkje op de website! Neem je liever contact op met het bedrijf? Geen probleem je bent altijd welkom om contact op te nemen.